Шакира грабна 5 награди от сп. „Билборд“

19:20, 27 апр 18 / Свят 25 818 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цели 5 статуетки прибави в актива си с награди Шакира от 20-ата церемония за латино музика на сп. „Билборд“. Три от отличията на 41-годишната колумбийска звезда са в ключови категории - за изпълнителка на горещи латино хитове, албум на латино изпълнителка и латино поп албум на годината.

Сред големите победители, излъчени от списанието, е хитът Despacito. Песента грабна 6 приза - за най-горещо латино парче на годината, вокално събитие на годината, най-излъчвана песен на годината, най-стриймвана песен на годината, дигитална песен на годината и латино поп песен на годината. Изпълнителите на парчето Луис Фонси и Деди Янки си тръгнаха от церемонията и с индивидуални отличия, като първият грабна 7, а вторият – 8.

За изпълнител на годината на наградното шоу беше избран пуерториканския певец Хуан Карлос Осуна Росадо, по-познат на меломаните само като Осуна, който доби световна популярност с дебютния си албум Odisea.

На церемонията присъстваха още Рики Мартин, Карди Би, Джъстин Бийбърп и латино дивата Дженифър Лопес, която представи новото си парче El Anillo.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама