Пансексуалност стана една от най-търсените думи

16:15, 27 апр 18 / Любопитно 25 567 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската певица Джанел Моне се определи като пансексуална в интервю за списание "Ролинг стоун" и увеличи търсенето на думата в интернет, съобщи АФП, цитирана от БТА.
 
След като дълго време отговаряше двусмислено на въпроси за сексуалната си ориентация, Джанел Моне разкри душата си пред американското списание преди да излезе в продажба новият ѝ албум. Тя обясни, че първоначално се е смятала за бисексуална, защото е имала връзки и с мъже, и с жени.
 
"Но по-късно прочетох за пансексуалонстта и си казах: "О, това са неща, с които също се идентифицирам", каза Джанел Моне.
 
В Google комбинацията "пансексуалност" и Джанел Моне е сред петте най-популярни за четвъртък в САЩ.
 
Електронното издание на речника "Мериам-Уебстър" посочи, че търсенето на думата "пансексуален" на сайта му се е увеличило с 11 000%.

Пансексуалните хора се характеризират със сексуално влечение независимо от пола, посочва речникът. 
 
Джанел Моне не е първата, определила се като пансексуална. В интервю от 2015 г. певицата Майли Сайръс използва тази дума, като изтъкна освободената си сексуалност и феминизма си.
 
Джанел Моне е на 32 години. Тя стана известна преди десетина години. Песните й са смесица от класически соул, джаз и психеделичен рок. Тя се изяви и като актриса в наградения с "Оскар" филм "Лунна светлина", както и в "Скрити числа".
 
Първият албум на Джанел Моне от пет години - "Dirty Computer", излиза в продажба днес. Първоначално той е продуциран от Принс, който почина през април 2016 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама