В Швеция афганистански мигранти изнасилиха 40-годишна жена

17:18, 27 апр 18 / Свят 25 581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Швеция двама афганистански подрастващи мигранти изнасилиха 40-годишна жена, която работила в подкрепа на кампанията срещу депортацията на мигрантите, информира Daily Mail.

Жената се запознала с младежите в бар на хотел, като между тях започнал разговор. След няколко питиета общуването продължило в помещението, в което живеели мигрантите. Именно оттам започнало „нападението“ над жената. В резултат тя била изнасилена.

Жертвата по-късно казала на полицията, че се интересува от тийнейджърите, като й е казано, че са мигранти от Афганистан, а причината е, че е била член на група във Facebook, която се бори срещу депортирането на мигранти от Швеция.

Единият от тях се признал за виновен за изнасилването и е осъден на 15-годишен затвор, глоба и последваща депортация. Вторият участник в изнасилването се отървал с 3-месечен изпитателен срок за сексуално и физическо насилие.

Вълна на недоволство обхваща все повече страни на ЕС срещу миграционната политика, все повече страни обвиняват канцлера Ангела Меркел, която отвори вратата на Европа и покани мигрантите, които започнаха да вилнеят из ЕС.

Експерти коментират и прогнозират дори скорошно разпадане на ЕС във връзка с нерешимата криза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама