4 Magic с лятно турне

17:20, 30 апр 18 / Култура 25 691 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Победителките от последния сезон на X Factor 4 Magic ще бъдат сред хедлайнерите на третото издание на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. По традиция, музикалната обиколка ще събере на една сцена някои от най-популярните български изпълнители, а тази година купонът ще премине и през две нови дестинации. Така локациите на турнето стават 8, но кои по-конкретно ще бъдат те, предстои да разберем.

Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита, Дара, DJ Doncho, Балет Nova, Pavel&Venci Venc’ ще се завърнат на събитията и този път. Всички те, заедно с Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic, ще поднесат музикален подарък на своите фенове, като общото продължение на изявите им се равнява на 840 минути.

В своеобразна кулминация на турнето миналата година се превърна появата на поп звездата Massari на концерта на столичния на площад „Александър Батенберг“. Певецът с ливанско-канадски корени се качи на сцената за 30-минутен сет, в който място намериха и хитове като So Long и Done Da Da. Дали организаторите ще зарадват фенове с международна звезда и тази година, предстои да разберем.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама