Пуснаха допълнителни билети за финала на Купата на България

15:50, 30 апр 18 / Спорт 25 170 Topnovini
1

Ръководството на Професионалната футболна лига пусна допълнителни билети за Сектор "В" и Сектор "А" на Националния стадион „Васил Левски“ за предстоящия финал в Купата на България между „Славия“ и „Левски“ на 9 май.

Поради огромния интерес на "сините" фенове, билетите за  отредените им места в Сектор "А" и Сектор "В", свършиха. От ПФЛ обаче не бяха пуснали първите три реда в продажба, тъй като местата не са най-комфортните предвид оградата пред пистата на стадион "Васил Левски".

Големият интерес предизвика ръководството на ПФЛ за пусне в продажба тази сутрин още около 600 билета за Сектор "В", които се намират само на първите три реда, а феновете веднага започнаха да ги разкупуват. Освен това около 50 билета от първите два реда на един от блоковете на Сектор "А" също се появиха в продажба, но свършиха за минути. На този етап близо 18 000 зрители вече имат билети за мача.

От ръководството на „Славия“ все още не е обявило как вървят продажбите сред феновете на "белите". За тях е отреден част от Сектор „А“ и от Сектор „Г“.

От днес до 8 май билети за финала ще се продават на касите пред сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" от 10.00 ч. до 19.00 ч., включително и през почивните дни.

Касите на ул. „Гурко“ също ще работят от днес до 8 май от 10.00 ч. до 19.00 ч., включително и през почивните дни.
 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани