Откриване на фотоизложба на ДНК в София (СНИМКИ)

16:40, 30 май 18 25 1114 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фотоизложбата „За да го кръстиш, трябва да се роди“ ще бъде официално открита на 1 юни от 11:00 часа в Градската градина пред народния театър „Иван Вазов“ в София.

Изложбата е част от второто издание на кампанията на ДНК в подкрепа на раждаемостта „Направи го за България“, която се провежда под патронажа на Патриарх Неофит и Българската православна църква. В рамките на две седмици жителите и гостите на София могат да видят подбрани кадри от Националното кръщене, което ДНК организира през есента на 2017 година в храм „Света София“ в града. Събитието, подкрепено от Столична община, е включено в поредицата фотоизложби на открито, с които ДНК гостува в цялата страна през м. май 2018 година.
 
Под надслов „За да го кръстиш, трябва да се роди“, Движение за Национална кауза (ДНК) представя най-емоционалните кадри от изминалото Национално кръщене в градове-участници в събитието.

Двуседмичните фотоизложби са част от второто издание на кампанията в подкрепа на раждаемостта "Направи го за България" и се провеждат през целия месец май на централните локации в 7 български града – Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и София.

Подбраните фотографии в широкоформатен, пълноцветен печат представят най-красивите и емоционални моменти от кръщенето в съответния град. Премиерата на инициативата беше в Пловдив на 2 май, а изложбата в София на 1 юни бележи нейния финал. На регионално ниво, събитията имат подкрепата на общините, а официалните откривания представляват и информационни дни „на отворени врати“, в които желаещите могат да научат за каузите и кампаниите на ДНК от представителите на организацията и нейният основател, ТВ-продуцентът Андрей Арнаудов.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама