Организират фестивал на щастието в Русе

18:15, 29 юни 18 25 986 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По един нов и вълнуващ начин Русе ще посрещне лятото, а именно с шарено откриване на първия по реда си „Фестивал на щастието“.

Фестивалът започва в 10:00 на 30 юни 2018г. в Младежки парк. Организаторите са младежите от Интеракт и Ротаракт клуб Русе. Подготвена е богата програма с много музика, игри, изкуство, спорт и други занимания, които ни обогатяват и доближават до алтернативния и целесъобразен начин на живот.

Спортуващите могат да се насладят на открит урок по карате, йога за начинаещи,  интензивна крос фит тренировка, както и да овладеят техники от бойните изкуства.

Любителите на танците ще имат въжможността да потанцуват суинг, да се разкършат с „бели денс“  в ритъма на ориенталската музика или да поиграят зумба или пък хоро.

Това е само част от пленяващата палитра с атракции, които ще радват и забавляват посетителите на Фестивала на 30-ти юни.

Паралелно с всички спортни и танцови занимания на място ще бъдат разположени шатри на български производители и занаяти, шатри - посветени на поезията, фотографията, рисуването и музиката.

За най-малките са подготвени хиляди игри и забавления като фейс пейнтинг, битка с водни балони, „Не се сърди човече“ и много други забавления. Следобед посетителите ще имат възможността да се впуснат в едно истинско приключение, ходейки по въже и катерейки се във въжената градина на СК“Академик“ към Русенски университет.

По време на целият фестивал на сцената ще бъдат представени младите таланти на Русе с техните невероятни спортни и музикални умения. Именно тези талантливи деца са решили да подпомогнат организаторите, приканвайки всички да се включат в каузата: „Талант без граници” – за ремонт и обновление на музикалните инструменти в НУИ „ Проф. В. Стоянов“.

Събитието ще  приключи с Концерта „ЗаЕдно“ – в който участват и талантливите ученици от Национално Училище по Изкуствата "Проф. Веселин Стоянов" и много други млади и интересни изпълнители.

За да бъде пълно щастието младежите са подготвили множество награди, предоставени от спонсорите на събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама