Сидеров: Валери Симеонов руши коалицията ни

10:25, 19 юли 18 / Политика 25 820 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Валери Симеонов извършва разрушителни действия срещу коалицията ни", заяви съпредседателят на "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен Сидеров.

"Действията на Симеонов подлагат на риск управляващата коалиция и означават да върне ДПС на власт", коментира той. "Но аз ще направя възможното да се завърши мандата на това правителство", зарече се председателят на ПГ на ОП.

От думите му стана ясно, че проблемът между партньорите е приемането на законите за горивата и предложенията в закона за приватизацията.

"Войната, която вицепремиерът води с определени бизнескръгове, не е полезна за България", предупреди той. "Да докаже защо обвинява бизнеса, не може така да се слагат черни печати и то само към българския бизнес. Защо не се занимава с т.нар. външни инвеститори, които дойдоха тук и ни грабят. Симеонов не е съдия, нито е следовател", допълни Сидеров.

"На коалиционен съвет във вторник поставих остро въпроса на Симеонов за медийните му изяви, с които атакува депутати от ОП. Попитах го, ще се явяваме ли заедно на изборите. 3 пъти отговори "не", допълни Сидеров. И попита кой разрушава коалицията на ОП.

"Всеки депутат е в правото си да напусне коалицията. Изминал съм през изпитания, за които те нямат представа. Трябва да се уважава моя опит", каза още Сидеров.

"Ако някой ще ни събори от власт, това сме самите ние. Това ли иска Симеонов? Ако иска политически хаос, да излезе и да го каже", коментира още лидерът на "Атака".

"Да разруши успешна патриотична формация означава да предотврати утре да има такава изобщо", предупреди Сидеров.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама