Тийнейджърът, наръгал връстник заради колаж, се върнал на мястото да си вземе очилата

16:25, 30 юли 18 25 911 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

15-годишният Д.В. , който наръга в края на миналата седмица година по-голямо от него момче заради колаж в интернет, дори се върнал на мястото на престъплението, за да си вземе очилата. Там вече се били събрали хора, но той не проявил никаква загриженост и не се поинтересувал как е пострадалият. Това стана ясно от думите на градския прокурор Емилия Русинова.

Тя обясни, че конфликтът между двамата бил по време на учебната година - 26-27 дни преди самото престъпление. В деня на инцидента 15-годишния се обадил на другото момче, за да си организират бой. По-малкият отишъл на адреса, където живеел техен съученик и брат му.

Чрез брата той привикал 16- годишния и тогава го наръгал с ловджийския нож. Ножът бил 30- сантиметров и с 18-сантиметрово острие. Момчето специално търсило този нож в дома си.

По думите на шефа на СДВР клиповете не били само срещу 15- годишния, а и срещу други.

"Ученическа работа", заключи Ивайло Иванов.

Градският прокурор Русинова съобщи и докъде е стигнало досъдебното производство за смъртта на охранителя на строежа на Партийния дом. Делото се води за смърт по непредпазливост, но няма обвиняеми.

Това, което е открито при огледа, е, че до ямата, където е паднал младежът, е намерена чашка от кафе, а в самата дупка- бъркалка.

Разпитани са служители на НСО, които потвърдиха, че са го видели да отива до кафе машината. Иззети са видеозаписи, но към самия обект не е имало насочена камера, предаде ''24 часа''.

При втория оглед са намерени знаци, които показват, че има отворена шахта, каза Емилия Русинова. 25-годишният охранител е починал от черепна-мозъчна, гръдна и коремна травма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама