Вижте коя е първата звезда във „Фермата“

11:55, 13 авг 18 / Любопитно 25 918 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рок звездата Деян Каменов, познат на феновете като Дидо от Д2, е първият известен участник в четвърти сезон на Фермата.

Музикантът избра да се включи в предстоящия сезон на риалитито, което тази година е под мотото Съединение“, където заедно с други популярни и редови участници ще се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Той е и първата известна личност, която продуцентите и водещите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриват.

„Дидо не е типичната рок звезда. Той спортува, ходи по планините, живее здравословно, човек, който се опитва да живее в хармония с природата – все теми, които засягаме във „Фермата“,  сподели Андрей за участието му .

Новият сезон на риалити стартира през септември с изключително силни участници, които не могат да бъдат видени в нито едно друго риалити, и важна за обществото ни кауза – обединяването на българите от всички краища на света.

В рамките на Фермата“ 4 ще се опитаме да направим един експеримент, за да видим, какво би се случило, ако всички българи се върнат и заживеят под един покрив“, сподели пред bTV Андрей Aрнаудов. Продуцентът на предаването разкри още, че в този сезон ще има повече съревнования и дуели, както и че участниците са 20, но реално прага на Фермата ще прекрачат 21 човека, сред които и една звезда от световна величина със специален статут.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама