Вижте коя е първата звезда във „Фермата“

11:55, 13 авг 18 / Любопитно 25 209 Topnovini
1
2

Рок звездата Деян Каменов, познат на феновете като Дидо от Д2, е първият известен участник в четвърти сезон на Фермата.

Музикантът избра да се включи в предстоящия сезон на риалитито, което тази година е под мотото Съединение“, където заедно с други популярни и редови участници ще се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Той е и първата известна личност, която продуцентите и водещите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриват.

„Дидо не е типичната рок звезда. Той спортува, ходи по планините, живее здравословно, човек, който се опитва да живее в хармония с природата – все теми, които засягаме във „Фермата“,  сподели Андрей за участието му .

Новият сезон на риалити стартира през септември с изключително силни участници, които не могат да бъдат видени в нито едно друго риалити, и важна за обществото ни кауза – обединяването на българите от всички краища на света.

В рамките на Фермата“ 4 ще се опитаме да направим един експеримент, за да видим, какво би се случило, ако всички българи се върнат и заживеят под един покрив“, сподели пред bTV Андрей Aрнаудов. Продуцентът на предаването разкри още, че в този сезон ще има повече съревнования и дуели, както и че участниците са 20, но реално прага на Фермата ще прекрачат 21 човека, сред които и една звезда от световна величина със специален статут.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани