Мадона и неуважението ѝ към Арета Франклин

12:20, 22 авг 18 / Любопитно 25 971 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мадона се възползва от изявата на годишните видео музикални награди на MTV за 2018 г., за да отдаде дължимото на покойната Арета Франклин, но речта ѝ предизвика раздразнение от страна на феновете.

Недоволството беше провокирано от факта, че в т.нар. трибют за Арета Франклин, Мадона по-скоро разказа своята автобиография, като буквално броени пъти спомена Кралицата на соул музиката.

Речта на Мадона се прие като неуважение от нейна страна към смъртта на покойната и много хора споделиха в социалните мрежи недоволството си.

"Знае ли Мадона, че не тя е умряла", "Не мога да повярвам, че Мадона взе момента на Арета, за да направи това", са само част от коментарите. Някои дори споделиха, че се надяват от MTV да се извинявт за поведението на Мадона.

В своя защита, Мадона написа в Инстаграм, че е била помолена да представи наградата за видео на годината и да сподели някоя история от кариерата си, която е била свързана с Франклин, а не да произнася слово в памет на Кралицата на соул музиката. Тогава Мадона разказала история за това как на прослушване изпяла популяризирана от Франклин песен.

В поста си в Инстаграм Мадона заявява, че никога не би могла да отдаде истински заслуженото на Арета Франклин с реч в нейна памет, произнесена насред шумотевицата, фалша и крещящата обстановка на церемония по връчване на награди.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама