Документалният филм за Риана излиза на екран тази година

13:20, 22 авг 18 / Култура 25 1149 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Режисьорът Питър Бърг обяви, че ще представи документалния си филм, посветен на барбадоската изкусителка Риана до края на годината.
Авторът на лентата, която ще изследва не толкова музикалната кариера на звездата, колкото характера й, не издава точната дата на премиерата. Вместо това загатва единствено, че тя ще се състои през следващите два месеца.

Неизвестно към момента е и заглавието на продукцията. Тя отнема на Бърг повече от три години, а идеята за нея му хрумва, след като работи заедно с изпълнителката на Umbrella по първия й филм – Battleship (2012). „Мисля, че Риана е едно страхотно, необикновено момиче. Чрез филма съм се опитал да направя един профил, както на нея, така и на таланта й. Работната й етика, таланта, борбеността й са страхотни“, категоричен е режисьорът.

Междувременно Риана влезе в ролята на шаферка на своя приятелка от детството през уикенда. Сватбата се е състояла в Барбадос, а според кадри, изтекли от церемонията, певицата се отдръпнала нарочно от пътя на букета, хвърлен от булката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама