Азия Ардженто обвини Антъни Бурдейн за подкупа

16:20, 22 авг 18 / Любопитно 25 1926 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Азия Ардженто, която се прочу като една от най-напористите активисти от редиците на #MeToo, отрече обвиненията в сексуален тормоз, отправени от 22-годишния си колега Джими Бенет.

Това се случи, след като в медийното пространство изплува новината, че Ардженто е платила 380 хиляди долара на момчето за потулването на поредния скандал. По думите на актрисата, приятелят й – топ кулинарят, който сложи край на живота си преди няколко месеца - Антъни Бурдейн, е настоял тя да подкупи Бенет. „Той искаше казусът да бъде решен далеч от публичното пространство. Същото искаше и Джими, с когото дълго време ни свързваше единствено приятелство. Поне докато той не отправи обвиненията и не поиска парите“, казва в официалното си изявление Ардженто.

Припомняме, че познанството между Ардженто и Бенет датира още от 2004 г., когато двамата се снимат във филма The Heart Is Deceitful Above All Things. Инцидентът обаче се случил през 2013 г., когато двамата се срещнали в хотел в Калифорния и преспали заедно. Тогава Бенет е на 17 години - с една година по-малък от законовата възраст за сексуално съгласие в щата.

Актьорът твърди, че на следващата сутрин се е почувствал "изключително объркан, уплашен и отвратен" от случилото се. Защитата му посочва, че Бенет е бил толкова травматизиран от сексуалния си контакт с 20 години по-възрастната италианка, че кариерата му е претърпяла упадък, приходите му са намалели, а психическото му здраве се е разклатило.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама