С какво се храни Меган Маркъл?

16:10, 22 авг 18 / Любопитно 25 1005 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Как 36-годишната Меган Маркъл успява да поддържа перфектната си фигура и забележителен вид се пита целия свят? Както добре знаем храната е една от най-важните съставки за това.

Изданието "Health" пише, че преди да стане кралска особа, Меган често е споделяла здравословни рецепти в своя личен уебсайт, който вече не съществува. Те успяват да селектират любимите храни на херцогинята, базирайки се на нейни интервюта.

Начинът й на хранене се променял в зависимост от работните й ангажименти. Когато се снимала, Меган се хранила по-здравословно, за да бъде в добра форма пред камерата.

Тя започва деня си с чаша гореща вода с лимон. Следва закуска с овесени ядки с банани/плодове и агаве. За обяд предпочита салата с някакъв протеин. Маркъл обича и зелените смутита. Сред други предпочитани храни за Меган са бадемите, бадемовото масло, рибни такос, стек, печено пиле.

Херцогинята споделя, че обича да си похапва и тестени неща. Всъщност се оказва, че съпругата на принц Хари заяви преди време в интервю за delish.com, че обича да си угажда с пържени картофки, червено вино и паста. "Пържените картофки и виното са моите пороци", сподели звездата от "Костюмари" пред сайта.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама