Слаш е готов да пусне парче с Честър Бенингтън

11:20, 23 авг 18 / Култура 25 1171 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Слаш е открил в архива си неиздаден запис с покойната рок звезда Честър Бенингтън. Фронтменът на Linkin Park, който се самоуби през лятото на 2017 г., е работил с китариста на Guns N'Roses по първия му самостоятелен албум, който носи името му „Slash“ от 2010 г.


Тогава двамата записват едно от най-култовите парчета в тавата „Doctor Alibi“, което в последствие вижда бял свят, но с вокалите на покойния лидер на Motorhead Леми Килмистър. Не веднъж Слаш е казвал: „Когато правех първия си албум работих с много и различни музиканти. Някой от тях, по някаква си причина, не излязоха във финалната версия“. Оказва се, че „Doctor Alibi“ сменя вокалиста си заради колегите на Честър.

„По това време Linkin Park не ни дадоха да издадем парчето, затова го направих с Леми“, признава виртуоза на струните пред списание „Variety“.

В момента демо версията е в семейството на Бенингтън и само от тях записи дали ще бъде издадена. „Получи се страхотно парче. Той беше невероятен. Много ще се радвам ако се съгласят да го издам. Музикално е същата песен, която знаете с Леми, но текстът е затрогващ свързан с Честър. Част от думите на песента са :

"Отидох да видя доктора

той ми каза, че съм много зле

имам някой наистина лоши навици

и трябва да ги спра веднага", 


допълва Слаш.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама