''Лудогорец'' се изправя срещу грузинския ''Торпедо'' Кутаиси

11:50, 23 авг 18 / Спорт 25 2466 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шампионът "Лудогорец" е на крачка от Лига Европа. Последното препятствие пред тима от Разград е "Торпедо" Кутаиси.

Тази вечер "орлите" гостуват в Грузия, а целта им е една - за трета поредна година да играят в групите на европейски клубен турнир. Мачът ще се играе на стадион ''Михаил Месхи’'' в Тбилиси. Срещата ще бъде предавана пряко от 19 часа по ''Диема спорт 1''.

В "Торпедо" се подвизава българинът Лазар Марин. Грузинският отбор отпадна в първия кръг на квалификациите за Шампионската лига oт молдовския "Шериф" след победа с 2:1 у дома и загуба с 0:3 в Тираспол. Тимът от Кутаиси продължи да се бори за участие в Лига Европа, като елиминира последователно "Викингур" от Фарьорските острови и албанския "Кукеси".

"За нас няма значение кой е съперник. Ние трябва да постигнем нашата цел, да преодолеем това препятствие и да продължим напред. Най-лошото би било да мислим за нивото на противника", каза наставникът на "Лудогорец" Пауло Аутуори при заминаването за Грузия.

"Понякога си мислим, че нивото на отбора срещу нас е твърде ниско и не очакваме да имаме трудности. Друг път се оказва много по-трудно и ставаме по-притеснени", допълни бразилският специалист.

Всички, освен контузените Лукас Саша и Абел Анисе, са на разположение на треньора на "Лудогорец". В групата е и вратарят Ренан, който все още не е напълно възстановен от травма. 

Реваншът е след седмица в Разград от 20 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама