Задържаха сина на хотелиер от Слънчев бряг заради насилие над камериерка

11:25, 23 авг 18 25 1918 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Камериерка си иска парите от шефа си в хотел в "Слънчев бряг", но вместо това получава бой.

Насилникът сега не е турист, а управителят на хотела - син на собственика, твърди жената пред NOVA. 

Става дума за 300 евро – пари, за които тя твърди, че шефът й й дължи. 

На третия месец след наемането й на работа, Юлия Вавилова пресмята, че трябва да получи още 300 евро от заплатата си. По думите й, от 14 до 22 август е правила неуспешни опити да си ги получи. Всеки път управителят я отпращал с мотив, че баща му държи парите.

В сряда, вместо бащата, в кабинета му камериерката заварва отново сина. Вместо пари обаче, получава обиди, отвръща на тона и бива нападната. Тя го ухапала в отговор. Има множество синини, за които е освидетелствана.

„Казах му: „Идвам за парите си”, а той отговори: „Пари няма да получиш, защото не си работила! Марш навън!”. Разкрещя ми се, нарече ме „уличница” и ме изблъска навън. Влачеше ме! Два или три удара ми нанесе! Бях в шок и крещях „Помогнете!” на хората във фоайето”, разказа Юлия

Пак по нейния разказ, намесват се само трима мъже - от персонала на хотела, и то, за да я изведат оттам. Карат я в местността Кошарица и там я оставят. При пътуването не са упражнили насилие.

Когато ме свалиха от колата, прозвуча фраза: „Да беше мислила преди да действаш. Сега ти се размина, но, ако пак дойдеш в хотела, ще е друго”, спомня си Юлия.

Вместо в хотела, жената отива в полицията. Именно оттам я съветват да си извади медицинско. Насилникът е задържан за 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама