Мъж остави без ток домове в Русе, удряйки електрически стълб

15:25, 23 авг 18 25 1217 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж от Русе нападна с брадва и се разправи с електрически стълб, вероятно борейки се срещу силната музика от комшиите. Според полицията, все още не са известни точните мотиви за необичайното му деяние, но в резултат от внезапната атака, няколко къщи от квартала останали без ток.

Бързото производство за повреждане е образувано срещу 38-годишен мъж от русенския квартал „Долапите”. Около 23:30 часа на 21 август, чрез телефон 112, в ОДМВР-Русе бил получен сигнал, че внезапно обезумелият русенец е прекъснал кабелите на уличен електрически стълб в квартал „Долапите“, при което няколко къщи останали без захранване.

При отиване на мястото, полицаите разбрали от живущите там семейства, че те са видели техен съсед, 38-годишен мъж, да удря с брадва по електрически стълб, върху който било монтирано електрическо табло. С това нападателят повредил кабелите и прекъснал захранването, както вероятно и силната музика от комшиите. С деянието са били нанесени щети на електроразпределителното дружество, пише ''24 часа''.

На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и по случая е образувано бързо производство срещу 38-годишния нападател, за престъпление по чл.216 ал.1 от НК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама