Добричката полиция спипа наркогрупа от Силистра

16:20, 24 авг 18 25 2298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители на добричката полиция заловиха трима силистренци с дрога. На 22 август е проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпления, свързани с наркотичните вещества, съобщиха от ОД на МВР. Същия ден, около 11:30 часа при извършване на заградителни мероприятия, е изграден временен контролно-пропускателен пункт по главен път Добрич – Силистра, в района на с. Фелдфебел Дянково.

В хода на операцията полицейските служители спрели за проверка лек автомобил „БМВ” със силистренска регистрация. В колата са намерени три топки със суха тревна маса, с тегло 175 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис, и бяло прахообразно вещество с тегло 1 грам, реагиращо на амфетамин.

За срок от 24 часа са задържани криминално проявените силистренци Т.А. (26 г.), Д.Д. (34 г.) и П.П. (26 г.). По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

При последвалите действия от служители на ОДМВР-Добрич, съвместно със силистренските им колеги, в жилищата, обитавани от задържаните мъже, са открити електронна везна, 22 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, 1 грам суха тревна маса реагираща на канабис, мелнички и боеприпаси.

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на задържаните продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама