Има само два типа изневяра

20:10, 27 авг 18 / Любопитно 25 555 Шрифт:
Topnovini

Винаги сме си милили, че изневерите варират от човек на човек в зависимост от обстоятелствата, но един секс терапевт твърди, че има само два типа.

Според Тами Нелсън, експерт по отношенията, първит тип изневяра е този, в който един от партньорите мами като начин за прекратяване на връзката, за да избегне прякото изправяне пред въпроса, че не иска да е повече с човека до себе си, пише Business Insider.

Според Тами Нелсън този вид измама е по-често срещан сред жените, отколкото при мъжете. Дамите знаят, че ако бъдат хванати, това ще доведе до бързо прекратяване на връзката.

Хващането в крачка в крайна сметка им спестява време и лесно води до бързо приключване на взаимоотношенията, тъй като партньорът, който е бил измамен, чувства че гордостта му е наранена и трудно би могъл да прости.

Вторият тип измама - по-често извършена от мъжете, е този, в който се изневерява като начин да се запълни празнина, която половинката не успява.

С други думи, един партньор може да почувства, че нещо му липсва - сексуално или емоционално и поради това се стреми да го запълни... с изневяра.

Това не означава, че иска непременно да сложи край на съществуващите си отношения, но е по-вероятно да се опита да потуши някакво ненаситно желание, което смята, че настоящият му партньор не може да удовлетвори.

Като една от най-често срещаните причини, които повечето хора изтъкват, е липсата на "искри" във връзката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама