Отлагат „Игра на тронове“

14:20, 28 авг 18 / Култура 25 1060 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Осмият и последен сезон на хитовия сериал на HBO “Игра на тронове“ ще направи премиерата си с няколко месеца по-късно от първоначалните планове.

Според официалната информация, той ще се появи на бял свят през първата половина на 2019 г., като точна дата до този момент не е оповестявана. По-рано Мейзи Уилямс, която скача в кожата на Аря Старк в поредицата, коментира, че новите епизоди ще тръгнат през април 2019 г.

Въпреки това Джо Боуер, който работи по визуалните ефекти на „Игра на тронове“ разкри преди дни, че осмият сезон ще пропусне следващите награди „Еми“. Причината – според регламента на отличията, дадена продукция може да се бори за приз, ако е излъчила поне част от епизодите си преди 31 май същата година. Тоест „Игра на тронове“ ще се завърне в ефира най-рано през месец юни 2019 г. Какво е наложило отлагането на премиерата обаче така и не става ясно.

За тазгодишното 70-то издание на церемонията, което ще се проведе на 17 септември, „Игра на тронове“ си завоюва 22 номинации. Миналата година сериалът отново пропусна „Еми“-тата заради закъсняла премиера. Екипът явно очаква същия сценарии да се повтори и през 2019 г.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама