Владо Пенев стана брюнет за „Откраднат живот“

12:20, 29 авг 18 / Любопитно 25 1361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Белите коси на актьора Владо Пенев останаха в историята и звездата на Народния театър се разхожда в променена визия с буйна кестенява прическа и брада.

Неочакваната трансформация на бившия служебен министър на културата най-вероятно няма да е трайна, тъй като е продиктувана от участието му в медицинската драма „Откраднат живот“.


Новата визия на Пенев издаде режисьорката на сериала Зорница София Попганчева, която се похвали със снимка с актьора във Фейсбук. Кадърът беше придружен от закачлив текст: „Невероятно, но факт! На снимки с Младия Владо Пенев. В Откраднат живот 06 стават чудеса“. Фенове и приятели пък се пошегуваха под публикацията, като влязоха в малък спор дали бъдещият директор на болница „Св. Кирил“ прилича повече на младия Енгелс или на Димитър Благоев.


Това не е първият път, в който Владо Пенев променя напълно визията си заради роля. Преди години той пусна сегашната си дълга коса и брада за друг сериал, в който играеше ключова роля на комисар Попов - „Под прикритие“. Освен това за последния сезон на крими поредицата, която вървеше по БНТ той се напъна и качи цели 25 кг.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама