Мимолетни ли са летните свалки?

16:10, 30 авг 18 / Любопитно 25 1068 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сексуалните желания нарастват през лятото, а любовните страсти се разгорещяват по време на отпуската. Това е така, защото сме далеч от грижите и ежедневните проблеми. Самият факт, че се откъсваме от напрежението в работата, мейлите, телефонните разговори, вече ни предразполага към по-силни усещания в леглото.

Романтичните изживявания и горещият секс са нещо хубаво, но дали е възможно краткотрайният флирт да прерасне в нещо повече? Ето какво казва по темата сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина:

Лятото е идеално време за любов и вълнуващи преживявания. И наистина може да се окаже, че сте срещнали голямата си любов.

Според сексолога най-важна е химията между двамата. Ако сте попаднали на правилния човек, с когото имате привличане, сексът ще бъде фантастичен.

Но жената трябва да се грижи за външния си вид, да се поддържа, да се чувства секси, да се облича красиво. Хигиената е много важна, не трябва да се забравят също маникюра и педикюра.

„Ако външността ти не му харесва, изобщо няма да му пука колко езици знаеш и колко си интелигентна“, казва Наталия.

Чак след това може да му покажете коя сте, какво харесвате и обичате. А ако двамата усетите, че привличането между вас е много силно, тогава не е изключено краткотрайният флирт да прерасне в нещо повече.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама