Защо мъжете мислят постоянно за секс?

19:10, 31 авг 18 / Любопитно 25 1458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сексът стои в основата на щастливата връзка и пълноценните взаимоотношения. Затова трябва да намерим подходящата половинка за нас. Но защо мъжете мислят постоянно за секс? Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина дава отговор:

Според Наталия мъжете мислят за секс постоянно. И това е съвсем нормално. Изследване сочи, че представителите на силния пол мислят за секс всяко пета секунда, докато нежната половинка на човечеството прави това много по-рядко.

Мъжете се интересуват предимно от външния вид на жената. Дори да имат постоянна партньорка и да са щастливи, това не им пречи да мислят за секс и с други жени. Въпреки това могат да бъдат моногамни през целия си живот.

„Не правете драми, ако вашият мъж гледа други жени, това не значи, че не ви обича. Той просто забелязва красивите жени наоколо“, казва Наталия.

Сексът за мъжете е просто задоволяване на физиологичните нужди, те не го свързват с емоции, чувства, сватби, деца. Ако жените срещнат привлекателен мъж, веднага в главите им се появява цял сериал - семейство, деца, почивки, къщи.

Докато мъжете, ако срещнат интересна и красива жена, в главите им се появява късометражен порно филм.

Наталия съветва: „Не се пазете. Ако ви се прави любов, правете. Любовта на мъжете минава през секса, но така може да стигнете и до брак.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама