Гледна точка: Защо Макгрегър е толкова популярен?

20:15, 31 авг 18 / Спорт 25 952 Topnovini

Без съмнение Конър Макгрегър достигна световна слава за много кратко време, но какво определя успеха му?

В спортен план Макгрегър е много добър в боя в стойка, ударите му са внезапни и много точни и лявата му ръка е постоянна заплаха за всеки негово опонент. Макрегър играя с обратен гард, което понякога е предимство, но областта в която Конър наистина блести е невероятното усещане за ритъм и дистанция.

Макгрегър е много добър и в ключовете и борбата на земята, но най-силното му предимство е извън клетката и спорта. Макгрегър е изключително уверен в себе си и не се притеснява да го показва постоянно. Често преди големи срещи публично напада лично съперниците си и буквално ги “психира” и принуждава да излязат извън зоната си на комфорт.

Интересно е, че в такива моменти Макгрегър често е краен и брутален - обижда в социалните мрежи освен опонентите си и семействата им, понякога дори и държавите и нациите, които представляват.

Макгрегър очевидно е и много далновиден бизнесмен, защото успешно превръща целия медиен шум, който създава в десетки милиони и вече е любимец на всеки промоутър и UFC. Освен типичните външни атрибути на бързо забогателите, Макгрегър инвестира дългосрочна в няколко проекта, един от които производство на “най-чистото” ирландско уиски. Конър се закани открито, че ще превземе пазара и дори се извини предварително на лидера в момента Jameson.

Преди този триумф обаче му предстой очакваната с огромен интерес среща с действащия шампион Кабиб Нурмагомедов. Срещата ще се проведе на 6 октомври в Лас Вегас и благодарение на цветния персонаж на Конър и типичния за него огромен медиен шум вече е вторият най-касов двубой в историята на UFC.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи