ВМРО отбеляза 94-та годишнина от убийството на легендарния Тодор Александров

13:57, 02 сеп 18 / Политика 25 1266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По традиция ВМРО отбеляза годишнина от смъртта на легендарния водач на Организацията Тодор Александров над с. Сугарево в Пирин планина. Тази година се навършват 94 години от убийството на войводата.
По време на честването вицепремиерът Красимир Каракачанов и министър Нено Димов заявиха, че са спокойни за местата си в правителството.

„Не съм притеснен, всичко е въпрос на диалог и дебат, всеки си има свой подход”, отбеляза Красимир Каракачанов. По думите му комуникацията в управляващата коалиция боксува.

„Това е проблемът. Не мисля, че ще се стигне до сътресения. Министрите, които аз съм предложил, без моe съгласие няма как да бъдат сменени, освен ако нямат провинения", отбеляза още Каракачанов.

„Няма защо да се протеснявам", коментира и министърът на околната среда и водите – Нено Димов. „Продължавам да работя, идеята е за пълен мандат, а кога ще приключи този мандат – това е работа вече на премиера, на господин Каракачанов и на политическото ръководство на този коалиционен съвет", каза Нено Димов.

Лидерът на другия партньор в коалицията – Валери Симеонов, запазва мълчание за пореден път.

Другият партньор НФСБ заседава в Бургас, за да изясни на каква позиция ще е по повод оставките на тримата министри на Слънчев бряг.

Вчера заседанието на Националния изпълнителен комитет на НФСБ продължи почти пет часа.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама