Кой влиза в къщата на "VIP Brother"?

15:15, 03 сеп 18 / Любопитно 25 1812 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Ще имаме участник, който е бил зад решетките, в затвора", обяви Ники Кънчев, водещият на риалити шоуто "VIP Brother", на пресконференция.

12 ще са популярните лица в къщата тази година, но имената им ще станат известни на 10-ти септември, когато е стартът на шоуто.

Екипът обаче описа с по няколко думи всеки от бъдещите играчи.

В риалитито ще има жена, която е обсъждана от целия народ и е сочена с пръст за фриволното си поведение, е една от характеристиките. "Да не кажем "бабата на българската музика", но в къщата влиза една от най-известните ни естрадни певици", каза още Кънчев.

Той загатна също и за звезда, която е спечелила друг риалити формат, както и за известна личност, която не пропуска да представи забравените кътчета на България и често помага на хора в трудно положение.

"Един от участниците и неговата половинка в живота издигат в култ тялото и грижите за него", обясни водещата на предаването Александра Сърчаджиева. Тя добави, че в къщата влиза и жена, която проповядва единение на духа и тялото в своите книги, които са били предпочитано плажно четиво това лято.

Тази година сезонът е под мотото "Женско царство", но в шоуто влизат и мъже, които обаче ще бъдат с по-малко преимущества, отколкото жените. Един от мъжете в къщата ще е любител на светския живот и на руската култура.

Тази година един от коментаторите ще е продуцентът Джуди Халваджиян. "Гледам "Big Brothet" от 18 години, още откакто го излъчват в Италия. С продуцентите на българския формат сме много добри приятели и нямаше как да им откажа поканата", каза той.

През този сезон епизодите ще се излъчват във вторник, четвъртък и петък и ще са по-дълги - по час и половина, а след края на "VIP Brother" ще започне "Big Brother All Stars".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама