Ще има ли нова среща между Кормие и Джоунс?

13:15, 05 сеп 18 25 747 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

До този момент Даниел Кормие и Джон "Боунс" Джоунс се срещнаха два пъти в MMA с две победи за Джоунс. В последствие обаче стана ясно, че Джоунс е използвал забранени стимуланти и титлите му бяха отнети.

След много перипети в личен и професионабен план Даниел Кормие успя да преодолее кризата и спечели битката за титлата срещу Стипе Миочич в по-тежката категория и така стана носител на два пояса. Феновете обаче по целия свят искат нова, този път чиста битка между Джон Джоунс и Даниел Кормие. По-рано тази седмица Джоунс заяви, че иска да се върне в ММА и смята да отнеме и двете титли на Кормие: "Искам да го пречупа. В мислите си той вярва, че може да ме победи, а това не е така. Бих го два пъти, ще го доминирам и в трета и четвърта среща". 

Две нови срещи и оспорване на титлите в две дивизии ще е изключително изгодна сделка и за промоутърите UFC, въпросът е дали Джон Джоунс ще успее наистина да "изчисти" живота и кариерата си. Независимо от успехите си в ММА, през последните години изобилстваха и серия от нелепи инциденти - пререкания с пътни полицай, злоупотреби с марихуана, бягство след пътен инцидент, в който под влияние на опиати Джоунс удря колата на бременна жена, както и положителната допинг проба след втората среща с Кормие. 

Изглежда всички предпоставки за нова среща или срещи между Кормие и Джоунс са на лице, ще успее ли този път Джоунс да играе "на чисто"? Дано! Това очакват феновете на бойните спортове по целия свят и би било ясно доказателство за силата на характера на Джоунс независимо от грешките. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама