Горещ слух: ЦСКА взима Тодор Неделев? (Обновена)

15:34, 05 сеп 18 / Спорт 25 1391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Халфът на Ботев Пловдив Тодор Неделев вече е част от ЦСКА и до края на седмицата договорът му ще стане факт, съобщава Канал 3. Новината обаче още не е потвърдена официално от лагера на "армейците".

Неделев по-всяка вероятност ще бъде официално представен след завръщането на националния отбор, от който той е част за срещите със Словения и Норвегия.

Халфът на "Ботев" Пловдив бе желан на няколко пъти от ЦСКА, но до сделка не се стигаше. Неделев бе сниман преди месеци и с фенове на "червените", което породи слухове за евентуален трансфер.

Ръководството, в лицето на Гриша Ганчев, е било изключително настоятелно в желанието си да се подсили с един от най-класните футболисти в родното първенство.

С преминаването си в състава на Нестор ел Маестро, се очаква Неделев да стане един от най-скъпоплатените играчи на "Българска армия". 

"В клуба няма запитване, а още по-малко конкретна оферта за Неделев нито от ЦСКА, нито от друг клуб. Изобщо не сме коментирали трансфер на Неделев. Той със сигурност остава и продължава да играе в Ботев", заяви Иван Йотков пред PlovdivNews.bg
"Никой не е говорил с мен!" - това пък каза самият Неделев пред същия сайт. След малко той лети за Словения, където утре националният ни отбор започва участие в Лигата на нациите.

Междувременно и нападателят Али Соу вече е част от ЦСКА. Той пристига в отбора под наем от италианския Киево Верона. Договорът на голмайстора е до края на сезона, като той избра ЦСКА пред сериозни оферти от други чуждестранни клубове.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама