Феновете влизат в Къщата на VIP Brother

17:00, 07 сеп 18 / Любопитно 25 1132 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

VIP Bother е шоу за човешките взаимоотношения, в което популярни хора живеят като всички нас - обичат, създават приятелства, ядосват се, имат чувство за справедливост, носят своето его, могат да са добри или лоши. Вместо тях обаче, във VIP Къщата първи ще влязат най-запалените зрители на шоуто.

Най-популярният и безспорно най-коментиран телевизионен феномен посреща своите най-верни фенове преди големия старт на сезона, който за първи път в историята на VIP Brother у нас поставя жената в горещия център на житейската Вселена.

Възможно ли е реално равенство между половете? Въпросът, който днес вълнува цял един свят, ще получи свой атрактивен отговор от 10-ти септември. Стартът е точно в 20:00 часа по Нова телевизия.

Преди да видим обаче кой в действителност ще получи постоянно жителство на най-популярния телевизионен адрес в България, VIP Brother посреща в дома си запалени фенове, които имат шанса първи да влязат вътре. Как може да стане това, те могат да разберат от фейсбук страницата на риалити шоуто.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама