Профон подарява билети за Лили Иванова в НДК

10:20, 11 сеп 18 / Култура 25 1451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сдружението за колективно управление на сродни права в музиката Профон ще отпразнува 20-ия си рожден ден, като изпрати български меломани на някои от най-дългоочакваните концерти на родни изпълнители. Всяка седмица организацията ще изтегля на томболен принцип един късметлия, който ще получи два билета за предстоящо събитие.
За целта, фенове ще трябва да напишат във Фейсбук страницата на Профон име на песен, която свързват със специален момент в живота си, като кампанията ще премине под мотото „Музиката създава разликата“.

Да повдигнат градуса на настроението с първия концерт на вечно лъчезарния певец Орлин Павлов в зала 1 на НДК, да се насладят на виртуозните изпълнение на Васко Василев или да изгледат музикалния спектакъл „На нея с обич! Емил Димитров“ - това са само част от възможностите пред изтеглените меломани. Гвоздеят в програмата, несъмнено, е естрадната прима Лили Иванова. След като завърши националното си турне „За пълноценни мигове с музиката“, тя ще даде тон за песен в зала 1 на три поредни дати в края на октомври. Един късметлия пък ще може да заведе свой близък на първия концерт. Той ще се проведе на 25 октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама