Джейми Оливър тръшна крадец, нахлул в имота му

12:20, 11 сеп 18 / Любопитно 25 1142 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благодарни съседи са приветствали готвача Джейми Оливър като истински супергерой, след като той тръшнал на земята крадец, нахлул в имота му.

Телевизионната звезда е задържал бандит, който се опитал да нахлуе в имота му. След като чул суматоха, Оливър излязъл да види какво става и в този момент бандитът нахлул в двора му, опитвайки се да избяга. Джейми го подгонил по улицата и успял да го свали на земята.

Смята се, че крадецът се опитал да влезе и в други къщи на скъпата улица.

"Това беше просто смело, безкористно нещо. Въпреки че ситуацията беше напрегната, Джейми се смееше и се шегуваше с крадеца, казвайки, че е свършил чудесна работа преди да пристигне полицията. Всеки е много благодарен за бързото действие и смелост", разказва за инцидента впечатлен съсед.

Според свидетели крадецът преди това се е опитал да проникне в други имоти на улица "Хайггейт" в Северен Лондон, включително и в къщата на модела Кейт Мос.

Бандитът е бил забелязан, когато се е опитвал да си пробие път през имението на Джейми, което е с 8 спални, докато се опитвал да избяга.

"Джейми беше предупреден за нещо нередно, когато чу огромна бъркотия, идваща от къщата на съседа. Той излезе да види какво става, но преди да разбере ситуацията, той се изправи лице в лице със самия крадец, който се опита да мине през двора му и да избяга. Джейми хукна след него надолу по улицата и много скоро го събори на земята. Тогава към него се присъедини човек от неговата охрана и други съседи, които му помогнаха да обезвреди съвсем крадеца. Така хората изчакаха, докато полицията пристигне, за да го арестува", разкри друг свидетел на екшъна.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама