Заедно ли са Дара и Папи Ханс?

10:45, 11 сеп 18 / Любопитно 25 2438 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известният писател Константин Трендафилов влезе първи в къщата на новия сезон на "ВИП Брадър" и веднага разбуни духовете. Запитан от водещата дали има приятелка, Константин (известен още и като Папи Ханс) отрече категорично. Нещо повече, във визитката си той твърди, че живее само с котката си.

Сочената за негова половинка Дара - любимка на тийнейджърите в България, пък наскоро беше забелязана на почивка на море, но не и в неговата компания.

Любовта между Дара и Папи Ханс се зароди след участието им в "Черешката на тортата". Появиха се и слухове в жълти медии, че всъщност връзката им е прикритие за сексуалните предпочитания на писателя към другия пол.

Много вероятно Папи Ханс да цели просто да привлече вниманието върху себе си в този сезон на формата по подобие на Тото от миналия "Биг Брадър". Тогава той обяви, че е "свободен", но след като излезе се оказа, че всичко това е било просто пиар.

„Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата“, споделя Константин Трендафилов във визитката си. И добавя, че желае да се задържи в една вечна връзка, в една вечна любов, но това не му се получава.

Може би именно в тези думи се корени отговорът на въпроса заедно ли са Дара и Папи Ханс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама