Театър "Българска армия" организира Ден на отворените врати

19:10, 11 сеп 18 / Култура 25 1404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 16 септември, в навечерието на празника на София, Театър „Българска армия“ отново отваря вратите си за всички, които искат да надникнат зад кулисите.

Още на входа на „Раковски” 98 с чаша от кафето, което подкрепя българските артисти, любимите лица от трупата на Театър „Българска армия“ ще поведат любознателните на една незабравима разходка из всички скрити за външен поглед места. Ще могат да се разгледат изцяло обновената театрална сцена, репетиционните зали, гримьорните, перукерните, ателиетата, фоайетата с култови плакати и звукозаписното студио на Дони.

Посетителите ще могат да наблюдават как актьорите се превъплъщават в различни сценични образи, но и сами да облекат костюм, който да ги превърне в Кралица Елизабет, Кармен или Дон Жуан, Арлекин или Тореадор, Морска русалка или дори Мечка.

В последния ден от лятната ваканция Кака Лара ще посрещне най-малките гости на Театъра в Сцена-клуб „МаксиМ“, докато родителите се разхождат из театралните потайности. Още от сутринта, заедно с актрисите Гергана Данданова, Евелин Костова и Гергана Плетньова, децата не само ще четат, но и ще разиграват най-популярните детски приказки. Малко по-късно към магическата атмосфера на този ден ще се присъедини и Бате Ненчо, който със своите фокуси ще развихри магическите фантазии на малки и големи.

По традиция в Деня на отворените врати, само няколко часа преди да се вдигне завесата за първите спектакли за сезона, всички посетители могат да проследят и възстановителните репетиции на представленията. В 16:00 часа започва репетицията на актьорите от спектакъла “Черна комедия“. Веселин Анчев, Луизабел Николова, Анастасия Ингилизова, Георги Къркеланов, Евелин Костова, Владислав Виолинов и Моню Монев ще репетират за своята първа среща с публиката в новия театрален сезон, още същата вечер от 19:00 часа с билети по 8лв.

Отново в следобедните часове, в Сцен-клуб „МаксиМ“ Елена Петрова и Иван Радоев ще излязат за възстановителна репетиция на спектакъла „Жан и Беатрис“, който може да се гледа в 19:30 часа с билети на празнична цена.

На този празничен ден и касата на Театър „Българска армия“ ще работи на празнични цени. Билетите за всички представления от програмата за септември, октомври и ноември ще могат да се купят на цена от 8 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама