Оливия Нютън-Джон отново се бори с рака

17:15, 11 сеп 18 / Свят 25 1162 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската актриса Оливия Нютън-Джон съобщи, че отново има рак, пише Асошиейтед прес, цитирана от БТА.
 
Миналата година лекари ѝ открили тумор в долната част на гърба. Тя сподели в австралийското новинарско предаване "Неделя вечер", че се справя много добре и че взима канабисово масло срещу болките, произведено от марихуана, която нейният съпруг отглеждал в Калифорния.

Въпреки здравословните си проблеми, актрисата каза, че не се оставя на черногледството, защото осъзнава, че е "много привилегирован човек".
 
"Живея на това красиво място. Имам прекрасен съпруг. Притежавам всички животни, които обожавам. Имам невероятна кариера. Наистина няма от какво да се оплаквам", сподели  Оливия Нютън-Джон.

Актрисата, която ще навърши 70 години на 26-ти септември, преминава и през лъчетерапия. Тя разкри, че е изключила захарта от диетата си.
 
"Вярвам, че ще победя болестта отново", категорична е Оливия.

Актрисата беше диагностицирана с рак на гърдата през 1992 г. Тя се подложи тогава на частична мастектомия и реконструкция.
 
Оливия Нютън-Джон беше диагностицирана отново с рак на гърдата през 2013 г., когато болестта се завърнала е завърнала с разсейка в рамото.
 
Родената във Великобритания и израснала в Австралия певица и актриса започва своята кариера с поп хитове, като "If Not for You" и "I Honestly Love You". Световна популярност ѝ донася участието в мюзикъла "Брилянтин", в който играе ролята на Санди през 1978 г.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама