Експозиционен център за животни отваря врати в Сандански

13:10, 12 сеп 18 25 990 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес в 17:30 ч. кметът на община Сандански Кирил Котев ще открие най-новата атракция на град Сандански – Експозиционен център за животни, който е вече факт благодарение на съвместната работа на общината с Регионална дирекция по горите- Благоевград и Държавно горско стопанство- Сандански.

Центърът се намира в непосредствена близост до моста, който съединява Северна дъга и Околовръстен път, сред китна природа и прохлада. От днес всички местни и гости на курортния град ще могат да видят сърна, елен, кошута, муфлон и екзотично кенгуру. Уникалността на най-новия експозиционен център в град Сандански ще радва малки и големи, като идеята на ръководството на община Сандански се зароди след като само преди две години парк „Свети Врач“ обогати своята фауна с пауни и екзотични птици.

Новата атракция ще радва жители и гости на града, които ще могат отблизо да се любуват на красивите животни, а със сигурност ще привлече и още повече посетители и туристи. За новият център ще бъде отслужен водосвет, а официални гости на събитието ще бъдат Георги Янкулов – Директор на РДГ- Благоевград Атанас Диманков – Директор на ДГС – Сандански и представители на Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама