Млада майка от Шумен върна изгубен портфейл, парите били за Хитрино

10:30, 12 сеп 18 25 2523 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

27-годишна жена от Шумен е намерила и върнала мъжки портфейл със сумата от 607 лева и лична карта. В следобедните часове в понеделник Айсел Ахмед е била на разходка в града с едногодишния си син. Докато бутала детската количка в централната част на града, жената забелязала паднало на земята портмоне. Отишла с детето си в полицейското управление в Шумен, за да го предаде, предаде БНР.

Личната карта в портфейла била на 40-годишен мъж с адрес в село Висока поляна. Собственикът д-р Левент Османов е издирен с помощта на кварталния полицай. В следобедните часове вчера той дойде в Районното управление в Шумен, за да си ги получи, информират от полицията. Част от парите той трябвало да дари на две деца, пострадали след инцидента в Хитрино.

"Разбрах, че съм си загубил портфейла когато се прибрах у дома. Странното е, че имах някакво усещане, че ако съм го загубил в Шумен, ще се намери. Знам, че има много съвестни хора. Много се зарадвах, когато ми се обадиха по телефона и ми съобщиха, че млада жена е намерила и предала портфейла в полицията. С близките ми бяхме тръгнали на път и се върнах да го получа. Радвам се, че има доблестни хора. Ще се срещна с жената, която е намерила и предала вещите ми, за да й благодаря лично обясни д-р Левент Османов.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама