Световното първенство по волейбол за мъже започва в Русе

12:50, 12 сеп 18 / Спорт 25 1418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Световното първенство по волейбол за мъже започва днес, 12 септември, в Русе. Срещите в града ще продължат до 18-ти септември включително. От 19:00 часа днес на сцена пред "Арена Монбат" ще се състои официалното откриване за Русе. На събитието ще присъстват кметът Пламен Стоилов, както и волейболната легенда и вицепрезидент на Българската федерация по волейбол Любо Ганев. Битките в Русе от най-престижния волейболен турнир стартират с мача Франция - Китай от 14 часа, Холандия - Канада от 17:00 часа и Бразилия - Египет от 20:30 часа.

Като съпътстващи събития са организирани 31 стрийт арт прояви в различни жанрове, които ще се изпълняват от различни местни спортни клубове и танцови школи. Те ще бъдат както през деня,така и непосредствено преди всички волейболни срещи в „Арена Монбат“. Участие ще вземат общо над 500 души. 

Във връзка с провеждането на мачовете от Световното първенство е въведена нова организация на движение на паркинга под Арена „Монбат“. Вход-изход вече е от двете страни на паркинга - от бул. „Цар Освободител“ и бул. „Липник“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама