Вайола Дейвис съжалява за ролята си в „Южнячки“

10:20, 14 сеп 18 / Любопитно 25 1442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската актриса Вайола Дейвис призна, че съжалява, че е станала част от филма „Южнячки“. Въпреки че лентата носи на звездата номинация за „Оскар“ и получава предимно позитивни отзиви от критиката, тя е категорична, че е останала недоволна от посланието на продукцията.
„Не ме разбирайте погрешно – хората, с които работих, бяха страхотни, а приятелствата, които създадох около „Южнячки“ ще ме радват цял живот. Въпреки това не смятам, че филмът пресъздаде адекватно гласа на слугините. Предвид концепцията му, като зрител, бих искала да знам как се чувстват тези хора... Нещо, което ние така и не постигнахме“, обясни Дейвис в интервю пред The New York Times. Актрисата споменава, че никога не е изпитвала неудовлетворение от отказани от нея роли. „Преживявам ги за ден-два. Много по-трудно се справям с ролите, които съм приела, но се оказват грешка“, казва още тя.

Припомняме, че „Южнячки“ се появи на бял свят през 2011 г., като тогава Дейвис получи номинация за „Оскар“ за главна женска роля. В крайна сметка любимката на Мерил Стрийп вдигна заветната статуетка – пет години по-късно, за участието й в „Огради“, режисиран от Дензъл Уошингтън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама