Пламен Константинов: Допускахме много грешки

09:50, 14 сеп 18 / Спорт 25 1303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Допуснахме много грешки, най-вече на сервис". Това заяви след загубата от състава на Иран с 1:3 гейма Пламен Константинов. Националният селекционер на волейболния ни отбор не бе доволен представянето на тима ни.

"Трябва да отдадем заслуженото на Иран. Изиграха много силен мач и направиха много малко грешки. Ние бяхме много стегнати и допускахме много грешки в началото, най-вече на сервис. Тяхното посрещане бе много стабилно и това позволи на разпределителя им Маруф да води много равно, много спокойно мача. Опитът им също натежа за това да не допускат толкова много грешки. Младите играчи в нашия отбор преживяват трудно грешките, а само минута-две разконцентриране може да костват загуба в гейма. Вече трябва да мислим за следващите мачове с Пуерто Рико и Куба. Надявам се, че ще успеем да постигнем две победи преди мача с Полша и срещу тях да търсим реванш за днешната загуба", добави Пламен Константинов.

Посрещачът Тодор Скримов също призна превъзходството на противника.

"Иран определено бе по-добрият отбор. Не мисля, че те са по-опитни, но началният ни удар не бе на ниво. Допуснахме много грешки, а тези сервиси, които вкарвахме, не ги затрудняваха. Това позволи на всичките им нападатели да се разиграят и вече ни бе много трудно. Очаквам да победим Пуерто Рико с 3:0, защото всякакъв друг резултат би бил несериозен", каза Тодор Скримов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама