Любовен многоъгълник разтърсват Бели Вит в „Скъпи наследници“

17:40, 17 сеп 18 / Любопитно 25 779 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В „Скъпи наследници“ Чочо ще бъде подложен на „интервенция“ от най-близките си приятели. Всеки от тях има мнение за причините, довели до тежката му зависимост и намира вината извън себе си. Зрителите ще научат много за детските години на радиоводещия, тайни за неговата майка Маргарита, отношенията й с Цветан и причината завършилият в Германия младеж да избере българското село за свой дом.

Междувременно Калин ще изведе Ани на среща. Амбициозният млад бизнесмен ще сподели с нея своя тайна, ще я потопи в културния живот на Столицата, но ще направи една основна грешка. Кръчмарката ще се почувства в „чужди води“, които не й позволяват да се впише в неговата среда.

Снежана ще се постарае да заздрави връзката си с Иван като му предложи да прекарат времето си по нов и интересен начин. Но намесата на Косьо ще промени плановете на най-добрия му приятел. Една набързо подхвърлена идея ще роди надежда в душата на самотната Теменужка и мъка в сърцето на Неда. Как ще се развие любовният многоъгълник на беловитчани ще се разбере на 19 септември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама