Джанет Джексън: На 52 се чувствам най-красива

16:20, 17 сеп 18 / Любопитно 25 955 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от иконите в музикалната индустрия - Джанет Джаксън, краси корицата на новия брой на списание Instyle. Стайлингът на сесията е оформен от Джулия фон Бойм, а снимките са дело на Роби Фимама.

Джанет стана майка само преди година и половина, като роди първото си дете на 50-годишна възраст. Малко след това тя се разведе с бащата на сина си Еиса - катарския бизнесмен Уисам ал Мана. Върна се да живее в САЩ, отслабна драстично и може би към днешна дата се намира в най-добрата си физическа форма, пишат от tialoto.bg.

В интервюто красивата 52-годишна звезда за първи път разкрива, че едва сега се чувства наистина секси и уверена по отношение на тялото и визията си. Тя споделя, че трудно е преодоляла някои от най-големите си несигурности по отношение на външния вид:

"Много от това е свързано с разбирането и осъзнаването, че не само един типаж трябва да бъде смятан и възприеман за красив. Красотата идва във всички форми, размери и цветове".

Джанет добавя: "Първоначално не можeх да намеря нищо, което да харесам в себе си, когато се погледнех в огледалото. Даже започвах да плача, когато видех отражението си. Не се смятах за привлекателна."

Сестрата на покойния крал на попа Майкъл Джeксън споделя, че усмивката е първото нещо, което е харесала в себе си:

"Накрая осъзнах, че усмивката ми не е толкова лоша, макар и да е доста широка - като на Жокера."

Когато става въпрос за това кое според нея прави една жена красива, Джанет казва, че това са много различни неща:

"Често това е съчетание на уязвимост, сила и увереност. Да се вижда доброто в душата. Да се вижда духовност и безкористност."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама