VIP-персоните изпратиха децата си на училище

16:07, 17 сеп 18 / Любопитно 25 2732 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Засилено VIP присъствие се събра в двора на престижния Италиански лицей в Горна баня. Причината - наследниците на известните трябва да се изпратят в първия учебен ден.

Сред първите, които пристигната в школото, бяха дъщерята на покойния водещ Димитър Цонев – Деси, заедно с вдовицата му Мариана и внукът му Янчо. Забелязан бе и лидерът на „Ку-ку бенд“ – Евгени Димитров–Маестрото със съпругата си, които и тази година изпратиха малкия си син за първия училищен звънец.

Сред популярните родители бе и бившият министър на икономиката Божидар Лукарски, който изпрати не една, а две ученички. В зоната на Лицея се забеляза и родителско присъствие  Ирен Онтева, която бе прекратила ваканцията си на Френската ривиера, заради малкия си ученик. Онтева търпеливо изчака детето й да влезе в класната стая, преди да потегли към луксозния си автомобил, привличайки погледите на останалите родители с белия си костюм и високите си токчета.

В навалицата Крум Савов не успя да снима за спомен близнаците си и изгуби съпругата си Мая някъде из навалицата от отрочета на политици, тв звезди и бизнесмени, като се наложи да я издирва по телефона.

Макар и не в Италианския лицей, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов също се похвали, че е горд татко на първокласничка. Третата му и най-малка дъщеря София, която днес е и именичка, ще учи азбуката и таблицата за умножение в едно от най-добрите столични уличища. „За трети път със съпругата ми Деси изпитахме радостта да изпратим първокласничка - най-малката ни дъщеря София. Вълнението е толкова голямо, колкото и преди години, когато тръгна на училище най-голямата ни дъщеря Гергана. Пожелавам на всички ученици, на техните учители и родители, много щастие и здраве!“, написа Цветанов в социалните мрежи, споделяйки селфи с първолачката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама