Звездите от „Скъпи наследници“ отпразнуваха старта на новия сезон със стотици фенове

13:20, 18 сеп 18 / Любопитно 25 1918 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорите от мегапродукцията „Скъпи наследници“ стартираха продължението на сериала в компанията на стотици свои фенове. Звездите се събраха в кинозала, за да разкажат пред специалните си гости любопитни случки от снимачния процес и да гледат на голям екран 101 епизод на хитовата поредица.

Старт на събитието дадоха Орлин Павлов и вокална група „Спектрум“ с акустична версия на емблематичната песен „Още малко“, броени дни преди да поставят началото на едноименното национално турне с концерт в зала 1 на НДК.

Близо три пъти повече от младите зрители на възраст 18-34 години са предпочели да гледат епизода на „Скъпи наследници“ в понеделник вечер пред конкуренцията в същия времеви интервал. Успоредно с тях, но на голям екран с феновете си, драматичните събития в Бели Вит проследиха и Даяна Ханджиева, София Бобчева, Веселин Калановски, Рая Пеева, Виктория Колева, Петко Венелинов, Ярослава Павлова, Юлиян Петров, Искар Донова, Китодар Тодоров, Ивана Папазова, Любомир Ковачев, Стефани Кочева, Константин-Гергинов – Тими и Йоана-Изабелла Върбанова. Над два пъти по-голяма е и активната телевизионна аудитория (18-49), която избра брилянтно изиграните персонажи на Дочеви и беловитчани пред предаванията на другите телевизии.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама