Изневеряваме ли повече през лятото?

17:40, 18 сеп 18 / Любопитно 25 817 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След дълъг период от време някои от обвързаните жени и мъже започват да се оглеждат за нови вълнения. Лятото е най-подходящото време за кратка авантюра, която да внесе малко емоция в монотонното ежедневие. Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина дава няколко съвета:

„Вярвам, че флиртът е много важна част от живота и всяка двойка трябва да има лично пространство. Може да са само три дни, но да са по женски или по мъжки“, казва тя.

Според нея лятото е най-подходящото време за това, а след забавленията на плажа, коктейлите и летните емоции ще се върнете още по-влюбени в своя партньор. Флиртуването прави живота по-цветен и красив.

"Но каквото се случва извън дома, си остава извън дома", съветва Наталия.

Има и моногамни партньори, които нямат нужда от това, но много често единият има нужда от флирт и от освежаване на връзката.

Сексологът смята, че изневярата не е повод за развод. Тя може да ви донесе дори повече подаръци, пари и възможности. Но тя също е сигнал, че някъде грешите. Може би сте се потопила почти напълно в образа на майката-домакиня, не обръщате внимание на партньора си или на външния си вид.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама