Карлота Маджорана е новата Мис Италия

14:20, 18 сеп 18 / Любопитно 25 1726 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Карлота Маджорана е новата Мис Италия. 26-годишната красавица победи в надпревара с 32 конкурентки, съобщават италианските издания, цитирани от БТА.

Карлота беше претендентка от областта Марке. Тя е висока 1,74 метра и е с кестенява къдрава дълга коса. Красавицата е омъжена и живее в Рим.

Тя е завършила Националната академия за танцово изкуство и е имала малки роли в няколко филма, сред които "Дървото на живота" с Брад Пит.
 
На второ място остана неаполетанката Фиоренца Д'Антонио.

На трето място се класира 18-годишната брюнетка от Таркуина Киара Борди. Тя е висока 1,75 метра и е първата участничка в конкурса, която е с протеза на крака.

Момичето е изгубило долната част на левия си крак при зловеща мотоциклетна катастрофа преди пет години. Вместо да се предаде и да се отчая, тя е решила да се бори и да докаже на хората, че може да побеждава дори в конкурси за красота.

По повод класирането ѝ на финала на конкурса се намериха зложелатели, които коментираха в интернет, че за нея са гласували защото тя е „саката“. Някои дори написаха, че сега е ред в конкурса Мис Италия да се появят и животни, например кучета и прасета.

В отговор на тези зложелатели Киара каза, че на нея може да ѝ липсва крак, но тя има сърце и мозък за разлика от онези, които я обиждат в социалните мрежи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама