Майка на Деми Ловато сподели през какво преминава дъщеря й след свръхдозата

08:20, 20 сеп 18 / Любопитно 25 469 Topnovini
1

Диана Де ла Гарза - майката на Деми Ловато, даде телевизионно интервю, в което коментира предозирането с наркотик от дъщеря си за пръв път и се обърна към американското общество относно наркотичната зависимост, обхванала страната.

С разрешението на дъщеря си Де Ла Гарза разказа пред Нюзмакс ТВ за това, как е реагирала, когато за първи път е научила за докосването до смъртта на Ловато след свръхдоза наркотици през юли. Тя разкри, че дъщеря й е била в "критично състояние" в продължение на два дни и няма представа дали Деми ще го преодолее или не.

"Все още ми е много трудно да говоря за това… Всъщност погледнах телефона си и всички онези текстове започнаха да излизат“, цитира интервюто Контактмюзик.

Тя разказва, че е видяла поток от послания, съобщавайки неща като: "Току-що чух новините, съжалявам“, „Моля се за семейството на Деми“. „Бях в шок. Мислех си, какво става... Сърцето ми просто спря“, споделя майката на звездата.

Първоначалните съобщения за предозирането на Ловато предполагат, че е взела хероин, но последвалите тестове показват, че е употребила невероятно силни и пристрастяващи болкоуспокоителни. След като разговаряла с асистента на дъщеря си Келси, Де Ла Гарза и други близки членове на семейството се втурнали към медицинския център "Седарс-Синай" в Лос Анджелис, за да бъдат с нея.

"Отидохме в спешното отделение, за да бъдем до нея, а тя изобщо не изглеждаше добре“, спомня си майката. "Тя беше в лошо състояние, но й казах: Деми, аз съм тук. Обичам те ... Тогава тя ми каза: Аз също те обичам. От този момент нататък никога не съм си позволявала да мисля, че нещата няма да бъдат наред“, признава Де ла Гарза.

Как се възстановява 26-годишната певица? "Мога честно да кажа днес, че тя се справя много добре. Здрава и щастлива е, работи върху своето лечение и получава помощта, от която се нуждае“, споделя Де Ла Гарза.

Тя използва неприятното лично изпитание, за да говори и за вълната на пристрастяване към наркотиците, която в момента разтърсва Америка.

"Не разбирате, че идва и това е страшното“, обясни тя. Наркотичната криза в Америка е на епидемично ниво и хората не разбират това, докато не започнат да я изследват... След инцидента започнах проучване как наркотиците убиват децата ни ... На всеки 15 минути някой умира от свръхдоза ... Искам да направя каквото мога в тази битка и да се боря с помощта на всеки, който е готов да ми помогне", изтъкна още Де ла Гарза.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани