Филип Киркоров за новата си приятелка: Катя ме разбира без думи

15:20, 21 сеп 18 / Любопитно 25 1227 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Филип Киркоров и новата му приятелка - диджейката Екатерина Гусева, са навсякъде заедно.

След раздялата си с Алла Пугачова певецът не е говорил за сериозна връзка. Сега обаче той е влюбен и почти навсякъде е заедно с 35-годишната Катя, с която се запознава преди две години и половина. Двамата се сближават миналата есен, когато Киркоров й предлага да обсъдят творческите си планове на вечеря.

"Спомням си, че говорихме почти до сутринта. Може би само Филип може да разкаже толкова много интересни истории от артистичния живот", разказва Катя пред "StarHit".

Гусева е приета много топло от цялото семейство на Киркоров, а децата му я обожават. В началото на септември двамата пристигнаха заедно в Сочи за руския музикален конкурс "Нова вълна". А в Москва  са чести гости на филмови премиери.

Катя изигра себе си в скандалния клип на Киркоров и Николай Басков "Ибиса", а в момента е с него в САЩ, където Филип ще има турне. Първият концерт е на 23 септември в "Медисън Скуеър гардън", Ню Йорк.

"Филип е много галантен мъж с огромно чувство за хумор, умен, очарователен", казва Катя.

Самият Киркоров признава, че Гусева го вдъхновява не само на сцената, но и в живота, което за него е много ценно:

"Катя е всестранно развита личност", коментира Киркоров пред "StarHit".

"Tя има добро възпитание и е от интелигентно семейство. Също така за мен е много ценно моят спътник да ме разбира без думи и да усеща кога имам нужда да се концентрирам изцяло върху работата си. Защо избрах тази жена? На първо място - ние се сближаваме чрез нашето творчество. Тя работи по моите песни. Минавайки през ръцете й, те стават съвършени и още повече се харесват на зрителите. Тя дава живот на новите и старите ми хитове. На второ място - тя е красива, интелигентна, талантлива и професионална...", казва Киркоров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама