Звезден рожденик: Мария Игнатова

09:20, 26 сеп 18 / Любопитно 25 1167 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес рожден ден празнува водещата Мария Игнатова и навършва 39 години!

Мария Игнатова Игнатова е българска телевизионна водеща, актриса и спортен журналист, станала популярна като водеща на телевизионното шоу „Господари на ефира“. От 2013 г. насам заедно с Алекс Раева са водещи в българския вариант на музикалния формат „X Factor". През 2016 г. е водеща на шоуто „Пееш или лъжеш“ заедно с Ненчо Балабанов.

Мария Игнатова е родена на 26 септември 1979 година в град София.

Родена в семейство на химичен и машинен инженер. Родителите ѝ се разделят, когато тя е на 12 години. Завършва средното си образование в САЩ, след което се завръща в България. Продължава образованието си в Холандия, като решава да учи моден мениджмънт, но поради независещи от нея причини скоро прекъсва следването.

Запалва се по телевизионната журналистика и завършва частен колеж с такъв профил. Междувременно работи като модел за холандска модна агенция.

Завръща се в България и започва работа в БНТ, където е водеща на съвместното предаване на БНТ и Спортния тотализатор – „Теглене тиражите на ТОТО 2 и Втори ТОТО шанс“. Изявява се като певица и има три записани песни – „Не ме търси“, „Искаш“ и „Невъзможно“.

Като актриса участва във филмите „Риба чук“ и „Икона“. През 2018 г. участва в българския комедиен сериал "Полицаите от края на града" излъчван по Нова Телевизия.

Има един неуспешен брак с бизнесмена Петко Димитров, двамата имат син Виктор.

През февруари 2009 година заедно със своя колега Димитър Рачков обявяват пред седмичното списание „Стори“, че двамата имат интимна връзка и дори живеят заедно. През август 2017, след осемгодишна връзка, Димитър Рачков обявява, че вече не са заедно с Мария Игнатова 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама