Нели Рангелова за себе си през сълзи и смях в „Търси се“

17:00, 29 сеп 18 / Любопитно 25 1719 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Зрителите ще преоткрият популярната певица Нели Рангелова като човек и като зряла жена, която носи годините с достойнство и класа. Един различен поглед поднася предаването „Търси се“ в неделя.

Много емоции, музика и изненади пък са подготвили водещите Меги и Нели на обичаната българска певица. Ще има сълзи, когато три пораснали момичета си говорят за загубата на майката и огромната рана, която остава. Ще има радост, когато три майки си говорят за любовта към детето, за това как се променя тя в годините и неизбежната свобода и откъсване, което се случва. Три жени ще си говорят за това колко е важен мъжът до теб, подкрепата му и как с годините все по-ценно ти става другарчето.

В предаването участват най-близките хора на Нели. Съпругът й Жоро разказва, че след толкова години продължава да я изненадва, защото е взискателна и претенциозна. „Когато дълго време не ми купува цветя, аз сама си купувам и казвам, че са от него“, допълва с усмивка Нели. Признава, че на годините, които е в момента, не децата са най-важни в живота й, а човекът до нея, с когото продължава да споделя дните си.

„Търси се“ пуска кадри с майката на Нели, която тя губи преди време и все още не може да преживее. Това, което й дава сили, е музиката и предстоящия голям концерт в НДК, с който отбелязва 40-годишната си кариера.

Композиторът Краси Гюлмезов подчертава, че Нели Рангелова е певицата изпяла най-много негови песни. Близък е с нея от периода, в който е 20-годишна, ходела е с кожено яке и всички са се заглеждали в нея.

Една от най-забавните истории на самата Нели е свързана със сина й Мартин. Отново с усмивка, тя споделя, че доскоро го следила с GPS на телефона, но той взел, че се измъкнал от тази ситуация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама